Turer

Vigrestad Buss kan tilby flere ulike turer, og vårt største fokus er å sørge for at turopplegget er tilpasset dine behov. Derfor har vi valgt å spesialisere oss på skreddersydde turer der alt er inkludert. Vår filosofi er at jo mer som er inkludert, jo bedre utbytte vil du som kunde få av turen. Ved å kombinere dine innspill sammen med vår kompetanse, kan vi sørge for at du får den beste turopplevelsen med et fyldig og innholdsrikt opplegg.

Kontakt oss

Dagsturer

Vi har et godt utvalg av dagsturer i distriktet, men vi er også fleksible dersom du har dine egne ønsker. Vigrestad Buss har god erfaring med å arrangere dagsturer. Dette gjør at vi ikke bare vet hvordan du kommer deg til reisemålet, men også hva som er verdt å se og oppleve på de ulike turene.

Planlegger du en dagstur? Kontakt oss for mer informasjon om hva vi kan tilby.

KONTAKT OSS

Gruppeturer

Vi arrangerer turer for alle type grupper slik som skoleturer, studieturer eller lag- og foreningsturer. Sammen med en av våre samarbeidspartnere, tilpasser vi turen etter dine ønsker. Slik sikrer vi at du får en reise med maksimal opplevelse, nyttig lærdom og hyggelige sosiale innslag.

Planlegger du en gruppetur, kanskje en klassetur eller en lagtur? Kontakt oss for mer informasjon om gruppeturer.

KONTAKT OSS

Firmaturer

Mange firma velger å arrangere sine firmaturer i en annen by eller i utlandet. I en hektisk arbeidshverdag kan en slik tur være viktig både for påfyll av motivasjon og innsamling av nye krefter. I tillegg får man jo oppleve noe nytt og spennende sammen med sine kollegaer. Dette er med på å forsterke og fremme det sosiale miljøet på arbeidsplassen!

Interessert i å arrangere din neste firmatur med oss? Ta kontakt med mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Vi har et godt utvalg av busser som vi bruker til de ulike turene, i tillegg til busser fra våre samarbeidspartnere. Les mer om våre busser her.

KONTAKT OSS